Solar

Solar

ADIDAS SOLAR GLIDE Dit premium paar Neutral Hardlopen scarpe zal je go-to zijn voor al je runs, met energieke demping door adidas Boost, inclusief een flexibele Continental rubberen buitenzool, gebouwd voor elke Hardlopen-afstand.
ADIDAS SOLAR DRIVE De Drive Hardlopen scarpa helpt je mijlen aan je Opleiding toe te voegen met responsieve demping door de beruchte adidas Boost-technologie, de Drive heeft een geweldige pasvorm, gemaakt voor het neutrale voettype.
ADIDAS SOLAR BOOST Deze veelzijdige Hardlopen scarpe is ontworpen voor comfort dat de hele weg zal gaan. Hoe meer energie u geeft, hoe meer precisie u krijgt. Met ingestikte versterking voor gerichte ondersteuning op de middenvoet.
ADIDAS SOLAR GLIDE ST Met een ondersteunende stabiliteitsrail en dueldichtheid binnen de tussenzool, is deze scarpa gebouwd om u te helpen bij het uitvoeren van elk type rit. Samen met zijn premium Boost-dempingstechnologie is dit een geweldige scarpa voor elke runner die op zoek is naar toegevoegde ondersteuning voor de voetboog.

23 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren